Bestill trener

Om du vil lære deg teknikken i padel fra grunnen av, forbedre et spesifikt slag eller lade opp til en viktig kamp, så står våre trenere klare til å løfte spillet ditt opp til et nytt nivå. Ved hjelp av Euro Padels trenere lover vi at du kommer til å ta med deg forbedret teknikk og større spillerglede til neste spill.

Send en forespørsel og vi hjelper deg med å bestille time.

(Legg merke til at dette ikke er en endelig bestilling, men en forespørsel. Legg merke til at du ved bestillingen godkjenner at vi bruker opplysningene til å kontakte deg.)

Bestillingsskjema

Skriv hvilke uker det gjelder

Kurs

På Euro Padel ønsker vi både å lære deg padel fra grunnen av og å utvikle deg. Du kan du lese mer om kurser, opplegg og priser nedenfor. Meld deg allerede nå på kurs som passer ditt nivå i MATCHi Trener Isabella Billegren spiller på høyeste nivå i Norge og Sverige. Hun har sertifikat fra padeltrenerutdannelse RPP Skandinavia. Lær mer på MATCHi.se.

Privattime

På Euro Padel tilpasser vi din privattime etter dine mål – for at du skal oppnå maksimal spilleglede. Nøl ikke med å kontakte oss, så hjelper vi deg med å utvikle dine ferdigheter.  

Pris:
Privattime 1-2 personer kveld – 650 kr
Privattime 3-4 personer kveld – 850 kr
Privattime 1-4 personer dag mån – fre – 450 kr