NIVÅSKALA

I samarbeid med MATCHI, har Moss Padel oversatt og endret deres nivåskala, slik at det skal bli enklere for alle som er litt usikre på nivået sitt, i forhold til å lete med og motspillere.Sjekk derfor ut denne: 🎾 1 – Nybegynner: Har knapt spilt og holder på å lære seg det grunnleggende med padel

2 – Nybegynner pluss: Kjenner til det grunnleggende med padel, men sliter fortsatt med grunnslag og spretten fra glassene.

3 – Nybegynner avansert: Spilt en del ganger og kan det grunnleggende. Det begynner å bli noen ballvekslinger, men føler seg fortsatt tryggest med å stå bak.

4 – Middels minus: Har spilt regelmessig. Får nå ballen for det meste over nettet, og har begynt å bevege seg frem på nettet. Fortsatt ikke komfortabel med glasset.

5 – Middels: Begynner å bli ganske rutinert. Har ikke noe problemer med å komme seg frem på nett. Mangler fortsatt en del på både det tekniske og taktiske plan. Har skjønt at lobben er padelen sitt viktigste slag.

6 – Middels pluss: Ballvekslingene begynner å bli lange. Upressede feil blir færre, men har fortsatt problemer med å avgjøre poengene. Liker seg fortsatt best sammen med kompisene og kanskje et lokalt ligaspill.

7 – Middels avansert: Gjør fortsatt en del upressede feil, men har begynt å bygge opp poengene bedre. Som lag klarer vi nå å avgjøre poeng uten at motstanderne gjør feil. Har kanskje også begynt å spille større turneringer, samt begynt med litt trening.

8 – Avansert minus: Er med på det som er av turneringer nasjonalt, har fortsatt et stykke opp til de beste, og hører kanskje fortsatt hjemme i B-klassen. Er trygg bak ved glasset, og får over det meste som er av baller.

9 – Avansert: Har begynt å trene fast enten med trener eller sammen med andre, Begynner å bli god taktisk og kan bygge opp poengene godt i angrep, samtidig som man er trygg bak ved glasset. Du er god nok til A-klassen, og er i toppen av B-klassen.

10 – Avansert pluss: Du tilhører de beste i landet, og spiller alltid i A-klassen.Vamos 🎾

Similar Posts